Ro | Hu | Eng
Spații REZIDENȚIALE
Spații COMERCIALE
Politica firmei
Istoria firmei
Echipa noastră
Sediul nostru

Politica firmei

Istoria firmei

Echipa noastră

Sediul nostru

”Încet-încet toate materialele, fie naturale sau artificiale, pot fi cumpărate cu bani, dar există valori umane, care pot fi dobândite doar prin cultivarea lor atât în noi înșine cât și în firma noastră. Mă refer aici la respect, răbdare, recunoștință, atenție, justețe, sinceritate. Când avem toate acestea, simțim o mare împlinire, însă ne dăm seama imediat, dacă oricare dintre acestea lipsesc.

Pentru noi este primordial să avem o relație bună cu fiecare client în parte, chiar dacă acesta începe datorită unui mobilier. Când vine vorba de efectuarea unui proiect, timpul petrecut împreună este destul de lung și este important atmosfera în care îl petrecem. Contează enorm, ca această perioadă să fie înălțătoare și nu ceva ce ne trage în jos, fiindcă aceste sentimente vor reveni întotdeauna când vă veți uita la mobilierul dumneavoastră. Dorința noastră este ca mobilierul executat de noi să vă umple de zâmbete și să vă trezească sentimente de prietenie, amabilitate, utilitate.

Dorim să facem cadou clienților noștri aceste valori umane și ne dorim ca mobilierul să le trezească aceste sentimente pozitive ani în șir.”  

Familia Bartha

  1. Motoul nostru este: Cât trăim învățăm! Suntem prezenți încontinuu la cursuri de formare, training-uri, workshop-uri și expoziții organizate atât în țară cât și în străinătate. Astfel suntem întotdeauna la curent cu soluțiile tehnice de top (feronerie, materiale) și cu cele mai actuale trenduri (stil, forma, textură, culoare). Cunoștințele dobândite astfel sunt transmise clienților noștri pe Facebook, Instagram și site-ul nostru web.

 

  1. Munca în echipă este obiectivul nostru principal! Credem că nimic nu este mai eficient decât o echipă bine aleasă, care constă din oameni cu personalități colorate și cu cunoștințe de specialitate. Împreună este mai ușor să trecem peste eșecuri și se înmulțesc succesele. Forța noastră este provocarea, siguranța noastră este munca în echipă, perseverența noastră este credința că împreună putem rezolva totul și fericirea noastră este fructul acestora. Astfel toate sarcinile sunt bine definite, repartizate și programate. Din această cauză stabilim cu clienții noștrii un timp de consultanță de 1-3 ore, când ne concentrăm doar pe acea persoană și pe necesitățile acestuia.

 

  1. Fiecare client și comandă ne îmbogățește cu o nouă poveste, experiență și provocare! Provocarea nu este altceva decât să stai cu un necunoscut și să ajungi să-i cunoști în câteva minute astfel încât să-i poți amenaja sfera cea mai intimă, locuința.

 

Până ce mobila se montează la locul lui, parcurgem un drum lung împreună. Cel mai important moment al acestui drum este consultanța, acesta fiind decisivă în proporție de 70% pentru produsul final. Trebuie pus accent pe consultanță, chiar și repetată de mai multe ori, pentru a clarifica toate detaliile și pentru a înțelege pe deplin ce fel de mobilier va primi clientul pe care poate îl va folosi și timp de 15-20 de ani.

Așadar sunt esențiale:

  • Sinceritatea - Trebuie să ne arătăm personalitatea, bunul-gust și nevoile personale. Este important să știm cine, când, cum și cu ce scop va folosi mobilierul și ce este pe placul clientului.
  • Răbdarea – Trebuie să ascultăm atât părerile proprii și a tuturor care vor folosi mobilierul cât și al proiectanților, al consultanților.
  • Atenția – Dacă suntem atenți, la sfârșitul discuțiilor vom avea o imagine clară despre comanda făcută. Astfel mobilierul va fi executat pe deplin conform cerințelor utilizatorilor.

 

Deoarece succesul sau eșecul unui mobilier iese la suprafață când acesta este utilizat, este foarte important proporția în elementele sus menționate ce au avut loc în timpul ședințelor de consiliere sau nu.   

 

 

  1. Un produs de calitate garantează pentru sine! Nu dorim să vă convingem, să vă oferim multe argumente de ce acest produs este mai bun decât altul. Diferențele sunt oglindite în imaginea de ansamblu, în armonia emanată și de plăcerea utilizării mobilierul ani la rând. Să recapitulăm repede care sunt secretele unui mobilier de calitate: materiale de calitate (calitatea cea mai bună la prețul cel mai mic), o echipă bună (dedicată, sarcini bine definite, cunoștințe de specialitate), un client sincer, răbdător, atent și un birou, o fabrică bine echipată (programe de proiectare, cataloage, locație potrivită, utilaje și unelte de calitate).

 

 

  1. Țintim perfecțiunea, dar putem greși! Până la momentul montării mobilierului, proiectul a trecut deja prin 20-25 de mâini, așadar există o mare posibilitate ca cineva să fi greșit ceva. Se spune că aceste mici greșeli fac produsul uman, dar noi ne asumăm răspunderea și rezolvăm situația. În primul rând, pentru a face cât mai puține greșeli, nu acceptăm lucrări pe care nu le putem executa. Dacă nu putem ține un termen limită, vă anunțăm la începutul discuțiilor și vă oferim posibilitatea de a aștepta până vă putem onora comanda sau să puteți merge la o altă firmă care vă va efectua mobilierul la data dorită inițial. Același lucru se întâmplă și în cazul soluțiilor tehnice. Nu este nici o problemă dacă nu se dorește colaborarea noastră în toate etapele proiectului. Oferim fiecărui client exact ce ne cere, ce necesită de la noi.

 

  1. Cea mai mare răsplată este satisfacția clienților! Acest fapt ni se confirmă pe termen scurt în privirea strălucitoare ale clienților când văd mobilierul asamblat, montat. Pe termen lung satisfacția clienților se arată când după 15-20 de ani se întorc clienți vechi pentru o nouă comandă sau când vin clienți noi la recomandarea prietenilor, rudelor cu care am colaborat în trecut.

Firma a fost înregistrată de către dl. Bartha András în data de 27 februarie 1992, la Târgu-Mureș. Punctul de lucru al firmei a fost în Cluj-Napoca, în casa părintească, unde s-a fabricat mobilier din lemn masiv, balustrade, lambriuri, mese și scaune. András a studiat sculptura în lemn, astfel știa unde se întâlnește imaginația, ideile cu posibilitatea de a fi puse în practică. Împreună cu cei șase angajați și cu soția perseverentă, Bartha Tünde, au reușit să satisfacă cerințele satului și al împrejurimilor. Piesele de mobilier au fost măsurate, proiectate și montate de către András, dar tot el se ocupa și de procurarea materiilor prime. Ceilalți l-au ajutat.      

În 1998, lăsând totul în urmă, se mută la Târgu-Mureș, lângă calea Livezeni. De la lemnul masiv trec la laminate, fiindcă acestea necesită spațiu mai mic și utilaje mai puțin complexe. Cumpără prima mașină de debitare de la firma Palisander din Budapesta. Tünde începe să se ocupe mai mult de partea administrativă a firmei. Marea majoritate al clientelei este încă din județul Cluj.  

În 1999 se mută în str. Barajului, într-un atelier mai mare, unde deja efectuează lucrări atât pentru clienții din județul Cluj cât și pentru cei din județul Mureș. Pentru proiectarea mobilierului se angajează proiectanți care lucrează în AutoCAD.

În 2000 cumpără o parte din complexul de clădiri din str. Tamás Ernő nr.1, sediul actual al firmei, care a fost reînnoit de la an la an. Aici etapele de lucru se împart în mai multe echipe, fiind angajați contabili, o secretară, proiectanți, muncitori, montatori.  

Din anul 2000 devin distribuitorii și utilizatorii chiuvetelor Blanco.

Din 2004 fronturile pot fi comandate nu doar din PAL, ci și din MDF, deoarece firma a devenit distribuitor Nett Front din Mezőberény, Ungaria.

În 2005 András devine partener în firma Nett Front și deschide sediul din România, unde se fabrică doar fronturi de mobilier pentru clienți din toată țara. La firma Bartimpex Tünde preia încet-încet conducerea.  

În 2006 devin distribuitorii oficiali de uși glisante Indeco, produse în Slovacia.

În 2010 se cumpără softul IMOS, care este un program destinat proiectării mai complexe a mobilierului si pregătirea acestuia pentru producție.

În 2012, fiica mai mare, Bartha (Széll) Tünde-Andrea se alătură echipei în funcția de designer de interioare – proiectant, după absolvirea masteratului la Facultatea Ion Andreescu, profilul sculptură. 

În 2013 firma Bartimpex se alătură lângă firma producătoare de bucătării Nolte, pentru a satisface cerințele clienților doritori de o calitate și mai bună. Astfel a luat naștere la etaj showroomul Nolte și mini showroomul Bartimpex.

Lângă programul IMOS, se cumpără programul Compusoft, cu care se pot realiza proiecte fotorealistice mai ales pentru doritorii bucătăriilor Nolte, dar nu numai.

În 2014 se înființează un nou punct de lucru, cu o nouă colegă, cine începe să construiască, să încarce și să actualizeze baza de date în IMOS.  

În 2015 soțul lui Tünde, Széll Attila se alătură echipei în calitate de coordonator de producție. El a studiat la Liceul Forestier, apoi la Universitatea Ion Andreescu, profilul sculptură și a fost cinci ani în serviciu militar în legiunea din Franța.

În 2016 partea de producție este mutată în parcul industrial, pentru a putea lucra mai eficient, mai rapid și la o calitate și mai bună.

Începe o colaborare cu o firmă care proiectează și vinde mobilier, astfel fiind necesar doar fabricarea mobilei după proiectele trimise. Acesta presupune o altfel de muncă de proiectare.

În 2017 se începe reamenajarea vechiului atelier într-un showroom nou.

Se începe plata taxei anuale a programului IMOS, pentru a primi întotdeauna cele mai noi informații și îmbunătățiri ale acestuia. De asemenea se cumpără softul IMOS Plan cu ajutorul căruia se pot oferi vizualizări mai realistice a încăperilor.

În 2018 este terminat noul showroom, care conține șase bucătării, patru holuri și băi, două garderobe, o cameră tineret, un dormitor și două livinguri. Începând cu ianuarie își începe munca noua echipă de marketing, astfel clienții sunt la curent cu cele mai noi informații.

În martie se termină reînnoirea sediului, unde sunt secțiunile de proiectare, marketing, contabilitate și direcțiune.

Începând cu iunie Barthome-ul se poate găsi și pe Emag.