Ro | Hu | Eng
Spații REZIDENȚIALE
Spații COMERCIALE
Mobilier la comandă
Materii prime
Prelucrare

Mobilier la comandă

Materii prime

Prelucrare

Ce înseamnă un mobilier personalizat, executat la comandă?
Mobilierul personalizat este un mobilier executat conform necesității și personalității (stilul) proprietarilor, proiecat special după dimensiunile și proprietățile clădirii, locuinței.
Citeste mai mult
Aveți o încăpere, o locuință veche în care ați schimba sau ați completa mobilierul (ex. bucătărie, cameră tineret, garderobă etc.) sau aveți o locuință, casă nouă pe care trebuie să o mobilați? Probabil ați crezut că acesta va fi ceva foarte simplu, intrați în magazin, vă cumpărați mobila aleasă și sunteți gata. Apoi realizați că umblați deja de săptămâni din magazin în magazin și vă simțiți tot mai nesigur și pierdut.

Motivele pentru cele de sus sunt simple:
 1. Nu știți de unde, cu care încăpere să porniți.

 2. Oare de ce aveți nevoie în fiecare încăpere, pentru a le face practice și confortabile?

 3. Vă doriți ca fiecare membru al familiei să fie satisfăcut de rezultat.

 4. Ați dori să țineți pasul cu moda, dar care este moda în prezent?

 5. Oare moda actuală se potrivește cu locuința dumneavoastră?

 6. Dacă moda actuală este potrivită locuinței, oare v-ați simți bine într-o casă mobilată astfel?

 7. Dacă nu v-ați simți bine într-o locuință mobilată după ultimul trend, oare ce stil vi s-ar potrivi?

 8. Până vă dați seama de toate acestea, ați umblat prin toate magazinele și ați consultat zeci de site-uri pe internet, rămâne problema majoră a spațiului și a culorii. Vă dați seama că de exemplu vă place modelul bucătăriei ”Gabriela”, dar acesta nu poate fi cumpărată la dimensiunile bucătăriei ”Maria” și nici în culorile mobilierului ”Izabela”. În cazul dormitorului, poate găsiți patul, noptierele și comoda potrivită, dar vă dați seama că nu există dulap de haine din aceași familie.

Mai scurt
Ce putem face pentru a economisi timp, energie și bani, dar în același timp să puteți utiliza zilnic casa și mobilierul mult visat?
00.Vizitați-ne showroomul (540307 - Târgu Mureș, str. Tamás Ernő, nr.1, jud. Mureș, România).
Citeste mai mult

  Puteți vedea diferite stiluri. (Așa vă puteți da seama ce vă place.)  
 
  Puteți vedea mai multe încăperi (bucătării, băi, holuri, garderobe, dormitoare, camere tineret, livinguri)   
 
  Puteți vedea încăperi reprezentând același stil, dar în diferite mărimi și forme.
 
  Puteți atinge diferitele piese de mobilier.
 
  Puteți observa calitatea și modul de prelucrare ale materialelor utilizate. 
 
  Puteți vedea prețurile corpurilor de mobilier și vă puteți face o idee despre prețuri.

    Toate acestea sunt gratuite!
Mai scurt
01. Vizitați pagina noastră web.
Citeste mai mult
  Găsiți și mai multe informații despre stiluri, servicii și produse.

  Vă puteți alege corpurile pentru bucătăria dumneavoastră, le puteți calcula prețul și le puteți comanda în același timp.

    Toate acestea sunt gratuite!
Mai scurt
03. Dacă aveți deja un designer și proiecte de mobilier, dar doriți o ofertă de preț, scrieți-ne pe office@barthome.ro.
Citeste mai mult

  Pentru oferta de preț avem nevoie de:

 1. Planurile încăperii care necesită mobilare.

 2. Datele de contact al designerului dumneavoastră: nume, număr de telefon, adresa de e-mail.

 3. După ce ne trimiteți cererea prin e-mail, un membru al echipei noastre vă va trimite un mesaj de confirmare împreună cu o factură proformă conform cerinței dumneavoastră. După achitarea facturii prin transfer bancar sau cash, proiectanții noștri vă vor trimite un termen limită pentru elaborarea proiectelor. Pentru orice probleme sesizate, dacă eventual nu ați primit mesajul de confirmare, sunați la 0264 262 383.

    Ofertă de preț pentru mobilier conform proiectului: 9 lei/m2

Mai scurt
04. Pentru consultații detaliate de specialitate, proiecte de mobilă și oferte de preț faceți programare la office@barthome.ro.
Citeste mai mult
  Pentru proiectare și sfaturi tehnice avem nevoie de:
 
 1. Planurile încăperii care necesită mobilare. Acest plan trebuie să conțină următoarele date: 1. lungimea zidurilor, 2. înălțimea încăperii, 3. lungimea, lățimea și adâncimea ușilor, ferestrelor, 4. întrerupătoare, instalații de apă, gaz și distanța lor de perete și podea, 5. fotografii cu cele 4 ziduri din fiecare încăpere și poziționarea elementelor importante pe acestea.

   Vezi modelul

  În cazul în care doriți să facem noi aceste măsurători, echipa noastră se va deplasa la dumneavoastră între orele 08:00-17:00, pentru 12 lei/m2 plus 3 lei/km x2 (dus-întors), dacă locația se află înafara orașului Târgu-Mureș.     

 2. Atingerea stilului dorit. Puteți alege stilul din lista noastră, dar vă recomandăm să completați chestionarul nostru. Recomandăm completarea chestionarului de către toate persoanele care vor folosi mobilierul astfel încât să apară numele, vârsta și rolul în familie (ex. tata, mama, fiica, bunica etc.). 

  Chestionar


  Vezi modelul
   

 3. Descrieți-vă o zi tipică, accentuând rolul încăperii pe care doriți să o amenajați. (Răspundeți la întrebări precum: Când? Cum? De câte ori? Câți? Acum? Mai târziu?)

  Vezi modelul 

 4. Menționați alte informații care vi se par importante. Puteți să ne trimiteți imagini, marcând elementele care vă plac.

   Vezi modelul

 5. După ce ne trimiteți cererea prin e-mail, un membru al echipei noastre vă va trimite un mesaj de confirmare împreună cu o factură proformă conform cerinței dumneavoastră. După achitarea facturii prin transfer bancar sau cash, proiectanții noștri vă vor trimite un termen limită pentru elaborarea proiectelor. Pentru orice probleme sesizate, dacă eventual nu ați primit mesajul de confirmare, sunați la 0264 262 383.     


Ce vă oferim într-o consultație de specialitate: 

 1. Veți primi prin e-mail un proiect 3D bazat pe informațiile furnizate de dumneavoastră. În cazul în care acesta, sau unele elemente ale acestuia nu vă plac, putem face modificările necesare.

  Vezi modelul

 2. Veți primi prin e-mail o vedere 2D despre fiecare zid în parte.

  Vezi modelul        

 3.  

 4. Vă oferim o descriere despre utilizarea optimă a spațiului, care se potrivește cu programul descris de dumneavoastră.

   Vezi modelul

 5.  

 6. Vă descriem stilul pe care vă recomandăm și de ce credem că acel stil este potrivit pentru dumneavoastră.

   Vezi modelul

 7.  

 8. Pe lângă consultațiile prin e-mail, putem discuta și prin Skype sau personal la sediul nostru.

 9. În cazul în care doriți să comandați și mobila de a noi, vă oferim o ofertă de preț și pentru acesta.


    Preț: 

      1. Măsurători: 12 lei/ m2 + 3 lei/km x2 (dus-întors)
     
      2. Proiectare mobilier: 36 lei/ m2 
Mai scurt
05. Pentru consultanță Feng Shui scrieți-ne pe office@barthome.ro
Citeste mai mult
  Ce înseamnă Feng Shui?
 
“Semnificația mot-a-mot Feng Shui: vânt și apă. Cu alte cuvinte: mediul înconjurător și percepția acestuia. În perioada formării culturii chineze, practica Feng Shui a fost privită ca artă și știință, când, forțelor cerești și pământești li s-a atribuit influență decisivă în evoluția destinului nostru. Viața omului a depins de fertilitatea pământului, în special de soare și de apă, așa că au început să caute modalități de exploatare a energiilor benefice ale naturii. S-a constatat că, pentru dezvoltarea norocoasă a destinului lor, ar trebui să fie ales pentru viață un loc, unde se poate trăi în armonie cu aceste energii, prin gestionarea lor. Scopul a fost acela de a crea armonie sacră între cer, pământ și om, prin alegerea cu grijă a căminului și a gospodăriei. Feng Shui a devenit arta definirii locului perfect, deschizând secretele universului, și, în acest fel, a avut o importantă cheie în înțelegerea mediului înconjurător aflat în mod permanent în continuă schimbare. Feng Shui s-a născut din obiceiurile, credințele și culturile agricultorilor chinezi, pentru a ușura vulnerabilitatea omului față de natură. (…)
Practica Feng Shui a fost răspândită prin tradiție orală de-a lungul secolelor pe teritoriul Chinei, iar mai târziu a fost tratată ca un mare secret, fiind secretul interior al vieții de zi cu zi. Dinastiile imperiale au reușit să construiască un imperiu puternic cu ajutorul practicii Feng Shui, reușind să-și mențină dominația pentru multă vreme. 
(…) În lumea occidentală a devenit cunoscută prin mișcarea New Age. Acum este accesibilă pentru toată lumea. Esența constă în interacțiunea dintre mediul înconjurător și ființa umană, în sensul că dacă trăim în armonie cu mediul nostru înconjurător, atunci ne este posibilă o viață mai echilibrată.”
 
                                                                                                                           Szilvásy Judit - Să ne realizăm visele cu ajutorul Feng Shui

  Pentru analiză și consultanță avem nevoie de:
 
 1. Data și locul nașterii a persoanelor pentru care doriți să facem diagnosticarea. Pe baza acestora vom face o descriere al destinului în patru coloane, pe care putem să v-il comunicăm pe Skype sau personal la sediul nostru.

   Vezi modelul

 2. În cazul în care doriți diagnosticare Feng Shui pentru locuință, avem nevoie de planul încăperilor care vor fi analizate (ex. bucătărie, baie etc.), încadrarea clădirii în zonă, data construirii sau a renovărilor majore (ex. schimb de acoperiș), datele locuitorilor (data și locul nașterii), și problema, dilema locuitorilor (ex. un membru al familiei suferă de insomnii sau are probleme de învățare etc.)

   Vezi modelul 

 3. Dacă doriți să vă mobilați casa pe baza recomandărilor Feng Shui, vă rugăm să menționați acest fapt.

 4. Pe lângă consultațiile prin e-mail, putem discuta și pe Skype sau personal la sediul nostru.

 5. În cazul în care doriți să vă executăm și mobila, vă vom trimite o ofertă de preț pentru acesta.

 
  Preț: 
   
    1. Analiză Feng Shui pentru locuință 16 lei/ m2    
   
    2. Analiza destinului în Feng Shui 171 lei/persoană (este gratuit pentru fiecare a cincea persoană, indiferent dacă acesta este membru al familiei sau nu. Trebuie doar să plătiți de odată suma integrală.)
Mai scurt
06. Pentru consultații în design interior faceți programare la office@barthome.ro.
Citeste mai mult
 Pentru proiectare și sfaturi tehnice avem nevoie de:
 
 1. 1.Planurile încăperii care necesită mobilare. Acest plan trebuie să conțină următoarele date: 1. lungimea zidurilor, 2. înălțimea încăperii, 3. lungimea, lățimea și adâncimea ușilor, ferestrelor, 4. întrerupătoare, instalații de apă, gaz și distanța lor de perete și podea, 5. fotografii cu cele 4 ziduri din fiecare încăpere și poziționarea elementelor importante pe acestea.

   Vezi modelul

  În cazul în care doriți să facem noi aceste măsurători, echipa noastră se va deplasa la dumneavoastră între orele 08:00-17:00, pentru 12 lei/m2 plus 3 lei/km x2 (dus-întors), dacă locația se află înafara orașului Târgu-Mureș.     

 2. Atingerea stilului dorit. Puteți alege stilul din lista noastră, dar vă recomandăm să completați chestionarul nostru. Recomandăm completarea chestionarului de către toate persoanele care vor folosi mobilierul astfel încât să apară numele, vârsta și rolul în familie (ex. tata, mama, fiica, bunica etc.). 

  Chestionar
   

  Vezi modelul
   

 3. Descrieți-vă o zi tipică, accentuând rolul încăperii pe care doriți să o amenajați. (Răspundeți la întrebări precum: Când? Cum? De câte ori? Câți? Acum? Mai târziu?)

  Vezi modelul 

 4. Menționați alte informații care vi se par importante. Puteți să ne trimiteți imagini, marcând elementele care vă plac.

   Vezi modelul

 5. După ce ne trimiteți cererea prin e-mail, un membru al echipei noastre vă va trimite un mesaj de confirmare împreună cu o factură proformă conform cerinței dumneavoastră. După achitarea facturii prin transfer bancar sau cash, proiectanții noștri vă vor trimite un termen limită pentru elaborarea proiectelor. Pentru orice probleme sesizate, dacă eventual nu ați primit mesajul de confirmare, sunați la 0264 262 383.     


  Preț:
    Proiectare mobilă + proiectare design interior 67 lei/m2 (la spații peste 200mp -5%, peste 400mp -10%, peste 800mp -15%, peste 1600mp -20%)


Ce vă oferim într-o consultație de specialitate: 

 1. Veți primi prin e-mail un proiect 3D bazat pe informațiile furnizate de dumneavoastră. În cazul în care acesta, sau unele elemente ale acestuia nu vă plac, putem face modificările necesare.

  Vezi modelul

 2. Veți primi prin e-mail o vedere 2D despre fiecare zid în parte.

  Vezi modelul        

 3.  

 4. Vă oferim o descriere despre utilizarea optimă a spațiului, care se potrivește cu programul descris de dumneavoastră.

   Vezi modelul

 5.  

 6. Vă descriem stilul pe care vă recomandăm și de ce credem că acel stil este potrivit pentru dumneavoastră.

   Vezi modelul

 7.  

 8. Pe lângă consultațiile prin e-mail, putem discuta și prin Skype sau personal la sediul nostru.

 9. În cazul în care doriți să comandați și mobila de a noi, vă oferim o ofertă de preț și pentru acesta.

 
  Pachete:
   
    1. Măsurători + proiectare mobilă + proiectare design interior 73 lei/ m2 + 3 lei/km x 2 (dus-întors)
    
    2. Măsurători + proiectare mobilă + proiectare design interior + diagnosticare locuință Feng Shui 86 lei/ m2 + 3 lei/km x 2 (dus-întors)

Mai scurt